THE SYSTEM OF ORGANIZING THE READING PROCESS OF FUTURE EDUCATORS (Intent Research Scientific Journal, 2023)
Maqolada bo‘lajak tarbiyachi-pedagoglarni kitobxonlik jarayonini tashkil etish tizimi mavzusiga aloqador bo‘lgan adabiyotlar o‘rganilgan. Sohaga doir o‘zbek va chet el olimlarining ishlari atroflicha tahlil qilingan va bu borada tadqiqotchining vazifalari belgilangan.