МАКТАБ БИТИРУВЧИЛАРИНИНГ КАСБ ВА РЕЖАЛАРИ (Intent Research Scientific Journal, 2023)
Мамлакатимизда битирувчи ёшларнинг касб танлаши борасидаги қарорларини ўрганиш, жумладан уларнинг қайси йўналиш бўйича ўқишни давом эттириши ва қайси касбни танлаши, касбларни билиши ҳамда танлаши борасидаги фикрларини таҳлил қилиш бугунги кунда мактаб таълимининг долзарб масалаларидан бири ҳисобланади.